Særudstilling

Annemette Hoier Nielsen, Britta Madsen og Søren Gøttrup, Pia Amdi

fra mandag 20/03 2023 til tirsdag 28/11 2023
3 anerkendte kunstnere udstiller i vores særlige 170m2 udstillingslokale, hvor hele indretningen er holdt helt i sort med lamper som giver en helt exceptionel oplevelse af kunsten.

Annemette Hoier Nielsen

Annemette Hoier Nielsen, er uddannet på Designskolen i Kolding og har siden udstillet i mange kunstforeninger og på flere gallerier i både ind- og udland.

Hendes stil og formsprog er udfordrende og eksperimenterende, men altid med den unikke fortælling i centrum. Med kraftfulde penselstrøg og en bred farvepalet tager Annemette Hoier Nielsen iagttageren med fra tankens abstraktion til den materielle virkelighed og retur. Hendes kunstneriske univers har plads til leg, fantasi og følelser. Hun inspireres af mennesker eller hændelser, som hun forundres over.

Et maleri er en rejse. For iagttageren, er det en rejse ind i tankernes og følelsernes land – der hvor det abstrakte resonerer med den indre virkelighed og følelsesmæssige erindring. Processen kan bedst beskrives som en sejltur mod ukendt land, hvor hvert et penselstrøg på lærredet, er som en uudforsket søgen i fantasiens uendelige ocean.

Britta Madsen og Søren Gøttrup

Britta Madsen og Søren Gøttrup er to af Danmarks mest kendte internationale glaskunstnere, som har gjort sig gældenden nationalt og internationalt med store udstillinger herhjemme og i Norge, Sverige, Finland, Singapore, Letland, Tyskland, Ungarn, Holland og Luxembourg.

De har modtaget mange stipendier og udmærkelser, bl.a. af Aalborg Kommune for udsmykning i Spar Nord banks hovedsæde i 2001, Statens Kunstfond i 1989, Nordjysk Kunstnerpris i 1990 og en 3. pris ved Mini tekstilkunst, Hannover 1983 og Jørgen Låges Mindelegat 1996 m.fl.

Pia Amdi

Pia Amdi er født i Danmark, men har i en længere årrække boet i både Provence i Frankrig og i Sydindien.

Hendes værker er således påvirket af både Provence i landskabsbillederne og af Indien i forhold til brugen af de mange mønstre og de strålende farver.